4 October 2019 – Metaaltijdendag

Metaaltijdendag 2019 (in Dutch)

4 October 2019

Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, Amersfoort

1 EC

De Metaaltijdendag is een initiatief van de Stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland. De dag wil een platform bieden aan iedereen met een interesse voor de archeologie van de metaaltijden van Nederland. De ochtendsessie van de Metaaltijdendag bestaat uit een aantal lezingen over het specifieke thema van dit jaar, namelijk ‘Uiterlijk vertoon. Pracht, dracht en identiteit in de metaaltijden’. Onderwerpen die aan bod komen zijn indentiteitsvorming, grafritueel, de rol van materiële cultuur daarbinnen. Na de lunch is er ruimte voor vrije lezingen, waaronder lezingen over landschapsreconstructies, bronstijdnederzettingen en citizen science.

De ontvangst is vanaf 9.15 uur. We beginnen met het programma om 9.45 uur.

Je kunt je via het inschrijfformulier opgeven voor de dag zelf en aangeven of je gebruik wilt maken van de kantine voor de lunch (niet bij de prijs inbegrepen). Desgewenst wordt een bewijs van deelname verstrekt dat kan worden gebruikt voor het onderhouden van je actorstatus. Wanneer de zaal vol is sluiten de inschrijvingen, dus ben er op tijd bij!

Uw inschrijving is pas definitief wanneer de betaling is ontvangen.
BIC = INGBNL2A
IBAN = NL12INGB0006142814

Inschrijfkosten:

Kosten voor deelname bedragen 20 euro. ARCHON-leden kunnen de congreskosten achteraf via het bureau van ARCHON terugkrijgen.  Schrijf je dus wel op de normale wijze in via het online inschrijfformulier en betaal zelf vooraf. Stuur een mail naar secretary@archonline.nl voor meer informatie over het declareren van de kosten.

Aanmelden voor de Metaaltijdendag gaat dus niet via Archon. Aanmelden kan hier.