Steentijddag – 6 February 2021 – online

Steentijddag 2021 (in Dutch) – 6 February 2021

Date: 6 February 2021

Location: online

Credits: 1 ECT

De Steentijddag is een jaarlijks terugkerend evenement dat in principe altijd plaatsvindt op de eerste zaterdag in februari. Het is een initiatief van het Rijksmuseum van Oudheden en de Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden. De organisatie is in handen van de Stichting Steentijdarcheologie.

Lezingen

De Steentijddag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de archeologie van de Steentijd. Het dagprogramma bestaat uit lezingen over allerlei aspecten van de Steentijd-archeologie, van het Midden-Paleolithicum tot en met het Laat-Neolithicum.

De organisatie van de Steentijddag beraadt zich nu op de mogelijkheden, maar zal op zaterdag 6 februari 2021 een steentijd-dagdeel organiseren, met een aantal aantrekkelijke lezingen. Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Om op de hoogte te blijven van de Steentijddag kan je je aanmelden voor hun digitale nieuwsbrief.

Voorlopig programma

Lees en bekijk hier het (foto)verslag van de 30ste Steentijddag op zaterdag 1 februari 2020, gemaakt door Luc Amkreutz.

Credits: ARCHON leden kunnen 1 ECT behalen voor het bijwonen van het congres en het inleveren van een reflectieverslag.

Registratie: Iedereen kan deze middag gratis volgen. U hoeft geen extra programma’s te downloaden of te installeren op uw computer. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u via de browser op uw pc, laptop, tablet of smartphone de lezingen kunt volgen. De livestream is vanaf een kwartier voor aanvang online. Aanmelden kan via deze link.