Reuvensdagen 2020 (DUTCH) – 19 November – online

Reuvensdagen 2020 (in Dutch)

Datum: 19 november 2020

Locatie: online

Credits:  1 ECT

Dit jaar worden de Reuvensdagen online gehouden, op donderdag 19 november 2020. Er is besloten om de Reuvensdagen 2020 te comprimeren tot één dag, de Reuvens-digi-dag! 

Programma

De Reuvensspreker 2020 is Arnold Carmiggelt (Archeologie Rotterdam), de titel van zijn presentatie: Over pijpenkoppen en vuistbijlen. Op zoek naar Assien Bohmers (1912 – 1988). Het actuele programma kan je vinden op de website van de Reuvensdagen.

Vlogs

Tijdens de Reuvens-digi-dag vullen we de lunchpauze met korte vlogs van maximaal 2 minuten. We zijn daarvoor nog op zoek naar video’s over spectaculaire ontdekkingen in het veld of in het lab. Filmpjes over briljante invallen achter je bureau zijn ook meer dan welkom. Denk je erover een vlog in te dienen, een lijstje met do’s en dont’s vind je hier.

Deelname

Deelname aan de Reuvens-digi-dag is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Het inschrijfformulier vind je op de website van de Reuvensdagen. Aanmelden is mogelijk tot 18 november 17:00 uur.

Als je op de hoogte wil blijven van actuele ontwikkelingen rond de Reuvensdagen: meld je aan voor de mailinglist (via info@reuvensdagen.nl).

Credits

ARCHON-leden kunnen 1 ECT ontvangen door de Reuvens-digi-dag bij te wonen en een reflectieverslag in te leveren.